Sayee dan Diee ♥

Assalammualaikum :)
Hazirah baru nak post something baru dekat blog dia harini. Blog yang dah lama wujud, tapi selalu diabaikan ni.

Hazirah bahagiaaa dengan someone special sekarang ! Sebelum ni, kami kawan biase yang RAPAT . Selalu share cerita, pendapat and so on . Tapi 04.02.2013 dia kate dia suke Nur Hazirah. 

Waktu tu, bestie hazirah pun suke dekat budak ni. Hazirah speechless okayy bila bende ni jadi. 
Kawan baik ataupun someone special tu ?

16.02.2013 ---> Oficially couple. Macam mane boleh couple ? Hazirah tak fikir ke pasal bestie sendiri ?

Actually, bestie hazirah pun dah happy couple dengan orang lain. So, hazirah tak rasa bende ni akan jadi masalah lagi. Tapi, still hazirah cerita bende ni dekat bestie hazirah. Biar dia tahu dari mulut hazirah terus. Waktu bagitau dia pasal ni, Tak tau lah nak kate dia marah, sedih gembira atau macammane. Dekat mulut memang dia kate
 "Sokey lah zirah, dia nak kau, bukan aku. Redha je lah~"

Tapi, ape yang terbuku dalam hati dia, hanya tuhan yang tahu. Hazirah malas dan tak suka bermusuhan dengan siape-ii especially bestie yang dah kenal dari sekolah rendah lagi. Hope tak ade masalah lah 
yang jadi nanti antara kami. Relayy ni pun hazirah harap berpanjangan. 

Ohh yaa, suppose hazirah bagitau siape someone special tu kann ?

Nama : Effridanika B Affandi
Tarikh Lahir : 04.12.1997
Nama Timangan : Ayie (hazirah tk panggil dia guna name ni okay)


Macam budak-budak kan ? Takpe, tu yang hazirah sayangg <3

Entri kali ni banyak warne merah sebab "Dia"  minat warne Merahh =)

P/s : Mohon tidak mengecop Hazirah "poyo, gedik" sebab bukak cerita ni yee . Istilah itu hanya boleh diguna pakai oleh si dia sajee, Bagi yang meluat baca entri ni, tak payah tunggu lelame, tekan je pangkah untuk keluar dari page ini =)